top of page

ELS NOSTRES COL.LABORADORS ALTRUISTES

Tenim uns grans col.laboradors que aposten pel projecte. Per a fer-lo creixer necessitem continuar sumant, t'apuntes?

Busquem realitzar el projecte sumant diferents agents que col·laboraran de forma solidària per a aconseguir que no tingui cap cost per als hospitals. Els agents seran interioristes, proveïdors i entitats que subministraran els seus serveis / productes solidariament. Tanmateix, necessitem la col·laboració de fundacions per a finançar el pagament dels realitzadors i instal·ladors.

LAZARO ROSA VIOLÁN STUDIO

L'estudi va veure la importància del projecte des del primer moment i s'hi han involucrat per a portar la seva màgia als malalts pel que estem profundament agraïdes. Actualment, estan realitzant el disseny per a Mútua de Terrassa.

Estem molt orgulloses de tenir a HP entre els nostres col.laboradors. Estem treballant amb ells i l'estudi del Lázaro per a identificar solucions amb la tecnologia d'impressió més novedosa per a la decoració de les sales.

 023 s'ha bolcat en ajudar-nos a explicar la història de Maya’s Illusion a través de peces audiovisuals que inspiren, conmouen i sensibilitzen.

El propietari de Il Caffe di Francesco s'ha involucrat personalment i contribuirà financerament compartint un percentatge de cada cafè que vengui durant un periode de temps com ja ha fet amb la Fundació Josep Carreras.

Ridox col.labora des de que el projecte era només un concepte aportant la seva il.lusió, coneixements, contactes i temps.

Ens ha ajudat a divulgar el projecte des de l’inici, tant per captar nous col.laboradors, finançament com per crear notorietat en els mitjans de comunicació.

Son una peça essencial pels seus coneixements i involucració. Han realitzat la impressió i la instal·lació dels materials.

Han donat generosament els materials.

Ens proporcionen pro bono l'assessoria jurídica.

bottom of page